fbpx
Nieuws

Vakblad Installatie weer in de bus

Vrijdag 15 oktober ligt er weer een nieuw nummer van vakblad Installatie in de bus. Het hierin een interview met Bert van Dorp. De directeur van Orange Climate Autarkis ziet de toekomst zonnig in van pcm-materialen. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Met gemak in het dak

De geprefabriceerde indak-constructie voor de warmtepomp tackelt een aantal uitdagingen. De plek van het buitendeel, de geluidsproductie én de inzet van monteurs. Een kijkje in Twello bij een project van Loohuis Installatiegroep.

Levend laboratorium

De nieuwbouw van ROVC herbergt niet alleen negentien theorielokalen en 3000 vierkante meter opleidingsruimte voor technici. Het gebouw is zelf ook een levend leerboek voor installatietechneuten: tjokvol sensoren, en digitaal benaderbaar voor de cursisten.

De eerste portiekhybride

Hybride is hot. In Rotterdam is de cv-ketel/warmtepompcombinatie voor het eerst toegepast als portiekhybride. Een aantrekkelijke duurzame renovatiestap voor binnensteden, én met weinig overlast voor bewoners.

Robot boort de gaten

Het complete installatieproces digitaliseren, en dan het werk ook nog uit laten voeren door een robot. Kersten Techniek is met de aanschaf van een boorrobot de eerste installateur die de volgende stap zet.

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.