fbpx
Nieuws

Vakwerk Awards: prijs voor vakmanschap

Bouwmaat, Vakwerk Awards, prijs

Vakmanschap in de bouw heeft een eigen prijs gekregen: de Vakwerk Awards. Met deze prijs willen de initiatiefnemers – Bouwmaat, Zelfstandigen Bouw en Eisma Bouwmedia – kwaliteitsvakwerk onder de aandacht brengen, bevorderen én belonen.

“We vinden het allemaal heel gewoon dat we in een comfortabel huis wonen, dat is voorzien van alle gemakken”, zegt voorzitter Charles Verhoef van Zelfstandigen Bouw. “Maar waar we niet zo snel bij stilstaan, is dat we dit te danken hebben aan mensen die hun vakmanschap inzetten om dit mogelijk te maken. Zij krijgen lang niet altijd de waardering die zij verdienen. Met de Vakwerk Awards geven wij die waardering aan bevlogen vakmensen die onze omgeving mooier maken.”

Aanmelden

Vakmensen in de bouw – zzp’ers, een combinatie van zzp’ers en ondernemers met maximaal twee werknemers – kunnen een tussen 1 september 2018 en 1 januari 2020 uitgevoerd project aanmelden voor de Vakwerk Awards. In één van de vier categorieën: duurzaam bouwen, renovatie & onderhoud, interieurbouw en aan- & verbouw.

Bestelbus

Een zeskoppige jury wijst per categorie een winnaar aan en kiest één overall winnaar. Voor die laatste staat een nieuwe bestelbus klaar. Bovendien is er een publieksprijs. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Bouwmaat XXL Event op 4 juni 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.