fbpx
Nieuws

Van Damme en van de Vijver overgenomen

Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername. Voor Poppe Installatietechniek is het een mogelijkheid om het team verder uit te kunnen breiden met vijftien extra vakmensen.

Veel toekomstperspectief

Eddy van Damme: “Eind dit jaar word ik 65. Na 50 jaar in het vak gewerkt te hebben, wil ik gaan genieten van meer vrije tijd. Binnen ons bedrijf was er geen directe opvolging, dan ben je toch genoodzaakt rond te kijken. Met Poppe Installatietechniek is er altijd goed contact geweest. Als wij in Kloosterzande waren en we hadden een onderdeel niet of andersom, werd er bij elkaar aangeklopt. Dat zegt wel iets. We streven beiden naar goede kwaliteit en service. De bedrijfscultuur van Poppe past bij ons, maar nog belangrijker is dat er binnen Poppe Installatietechniek veel toekomstperspectief zit. Dit is heel belangrijk voor ons personeel.”

Vertrouwde gezichten

Het team van monteurs, het kantoorpersoneel en Hubert van de Vijver blijven vertrouwde van Damme & van de Vijver-gezichten bij Poppe Installatietechniek. De monteurs zullen voornamelijk ingezet blijven op projecten waar ze mee bezig zijn. Klanten zullen hierdoor weinig merken van deze overname.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.