fbpx
Nieuws

Van Dorp neemt Ten Kate over

Van Dorp neemt familiebedrijf Ten Kate Installatietechniek uit Hoogeveen over. Ten Kate is al ruim negentig jaar totaalinstallateur op het gebied van werktuigbouw, loodgieterswerk, centrale verwarming, luchtbehandeling en elektrotechniek. Bij Ten Kate werken momenteel 36 medewerkers. Ten Kate blijft haar werkzaamheden voorlopig onder de huidige bedrijfsnaam uitvoeren. Op termijn gaat de vestiging in Hoogeveen over in Van Dorp.

Beide bedrijven werkten al velen jaren samen. Chris van der Veen, Algemeen Directeur van Van Dorp: “Ons bedrijf heeft al langer de wens om actief te zijn in de regio tussen Groningen en Deventer. Met de komst van Ten Kate verstevigen wij onze positie in Noord-Nederland en bieden we nieuwe mogelijkheden op het gebied van continuïteit voor collega’s, klanten en relaties.”

Dick ten Kate, Directeur van Ten Kate Installatietechniek: “We dragen een goedlopend en gezond bedrijf over aan Van Dorp. Deze stap biedt nieuwe kansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers, die gastvrij zijn verwelkomd in de Van Dorp familie. Dankzij deze samenwerking profiteren medewerkers en opdrachtgevers van diverse specialismen binnen Van Dorp.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.