fbpx
Nieuws

Veelzijdige opvoerinstallaties

Wilo introduceert een nieuwe lijn opvoerinstallaties: Wilo-DrainLift SANI. Er zijn vier basistypes: S en M, elk met één pomp en L en XL, elk met twee pompen. Dankzij de grote variëteit in afmetingen en technische uitvoeringen is de DrainLift SANI opvoerinstallatie nagenoeg universeel toepasbaar voor het verzamelen en transporteren van afvalwater. Daarbij varieert het programma van de S-versie voor een- en meergezinswoningen tot aan de XL-uitvoering voor grote bedrijfsobjecten, zoals kantines of grootkeukens.

Gebruikersvriendelijk

Dankzij de compacte uitvoering en het lage gewicht is het eenvoudig te transporteren en monteren. Verschillende aansluitmogelijkheden zorgen voor extra flexibiliteit bij het installeren. Dit is handig voor het installeren in kleine ruimtes. Een groot schakelvolume en de thermische motorbeveiliging garandeert een hoge bedrijfszekerheid. Een extra storingsfunctie activeert het alarm onafhankelijk van het net. Optioneel kan het alarm ook als push-bericht naar mobiele apparatuur worden gestuurd.

Bij de ontwikkeling en de bouw van de installatie is veel aandacht geschonken aan duurzaamheid. Dat komt onder meer tot uiting in de hoogwaardige materialen zoals roestvrijstaal, fijngietwerk en technische kunststoffen. Dit combineert duurzaamheid met betrouwbaarheid en corrosiebestendigheid. De installaties zijn eenvoudig te onderhouden.

Meerdere varianten

De S-variant is de kleinste en lichtste opvoerinstallatie volgens EN12050-1 (zonder versnijder). Deze onderscheidt zich door hoge flexibiliteit en eenvoudige installatie. Optioneel kan deze ook voor agressieve media worden samengesteld. Door uitvoeringen voor continu of intervalbedrijf, de kogeldoorlaat van 44 mm en 65 mm en de optionele uitvoering voor agressieve media is een zeer hoge bedrijfszekerheid gegarandeerd.

De L- en XL-versies zijn bedoeld voor toepassing in appartementen en bedrijfsgebouwen. Hier geldt bedrijfszekerheid als belangrijkste criterium. Beide uitvoeringen onderscheiden zich door een bijzonder groot schakelvolume en zijn ook voor de toepassing van agressieve media geschikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.