fbpx
Nieuws

Vloermodel voor VRF-airco

Panasonic komt met een R32 vloermodel voor VRF-airconditioningsystemen. De binnenunit is geschikt voor zowel woningen als commerciële ruimten. Het G1 Type vloermodel is beschikbaar met een capaciteit van 2,2kW tot 5,6kW. 

De nieuwe binnenunit is voorzien van een minimalistische witmatte behuizing. Het compacte ontwerp met een diepte van slechts 207 mm maakt het mogelijk de unit discreet te installeren en op te laten gaan in zijn omgeving. Zo kan de unit eenvoudig onder een raam worden geplaatst, wat het vloermodel een interessant alternatief maakt voor traditionele radiatoren. Zodra het systeem de ingestelde temperatuur bereikt, bedraagt de geluidsproductie slechts 20dB(A).

Wasbaar filter en dubbele luchtstroom

De unit heeft een filter dat kan worden verwijderd en gereinigd zonder tussenkomst van een professional. De G1 Type binnenunit is voorzien van een dubbele luchtstroom die gestuurd kan worden, wat helpt om een constante temperatuur in een ruimte te realiseren. Met het oog op comfort wordt in koelmodus de koude lucht recht omhoog geblazen, terwijl in verwarmingsmodus de luchtstroom juist iets naar beneden wordt gericht.

Op afstand aan te sturen

Net als alle overige modellen is het G1 Type vloermodel compatibel met Panasonic’s nieuwe WLAN-adapter. Deze adapter maakt het mogelijk de binnenunit met het draadloos netwerk te verbinden, zodat de unit kan worden aangestuurd via de Comfort Cloud app op een iOS- of Android-smartphone of -tablet. Gebouwbeheerders kunnen via deze app tot 200 units monitoren en vanaf iedere locatie temperatuurinstellingen wijzigen. Gebruikers kunnen daarnaast onder meer op afstand de weekplanning aanpassen, richting van de luchtstroom veranderen en de unit uit- of juist inschakelen.  De binnenunit is beschikbaar in vijf capaciteiten van 2,2kW tot 5,6kW. De units zijn per direct beschikbaar

2 reacties op “Vloermodel voor VRF-airco

  1. Mark schreef:

    Is voor dit apparaat evengoed een uitgang naar buiten via de buitenmuur nodig? Graag zou ik in contact willen komen met een erkend installatiebedrijf voor een offerte voor 2 units Panasonic r32 vloermodel ( slaapkamer en woonkamer) regio Roermond . Mailadres is mpcolijn75@gmail.com

  2. Hans M. Roeper schreef:

    Hallo,

    Is dit (Vloermodel voor VRF-airco) leverbaar in ca. 145 x 40 cm? Kan het condenserend? Met een afvoer dus? Enig idee wat het kost en wat installeren kost?
    Graag wat meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.