fbpx
Nieuws

Tijdens de VSK houden we u op Installatie.nl elke dag op de hoogte met een videoverslag en een online dossier. We spreken met bezoekers, fabrikanten, gaan op zoek naar mooie verhalen en laten ons graag verrassen. Woensdagavond werden de VSK Awards uitgereikt. Reden genoeg om vandaag een bezoekje te brengen aan de winnaars om te zien wat hun producten zo innovatief maakt.

Beursjournaal dag 3:

Kijk ook onze video’s terug van de eerste beursdagen. Op de eerste dag spraken we al veel bezoekers, woensdag stonden de ketelfabrikanten centraal.

3 reacties op “VSK dag 3: op bezoek bij de awardwinnaars (video)

  1. jeroen schreef:

    leuk.
    maar wat is nu de innovatie bij itho daalderop en Inventum
    De meneer van itho daalderop geeft aan dat het uniek is dat er ventilatie, verwarming en tapwater gecombineerd wordt….. euhm uniek?
    het verhaal van Inventum is geen touw aan vast te knopen. er wordt wat met lucht terug gewonnen iets met 7 graden en 5 graden warmtepomp en wtw ……. snapt u het nog?

  2. […] 1 met uiteenlopende bezoekers, kwamen een dag later de ketelfabrikanten aan bod en brachten we op dag 3 een bezoek aan de winnaars van de VSK Awards. In ons laatste beursjournaal praten we met Jan Al van […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.