fbpx
Nieuws

Webinar ‘BIM is wel/niet voor mij’

Webinar 'BIM is wel/niet voor mij'

BIM lijkt het nieuwe toverwoord in de bouwsector. Als we met z’n allen maar gaan ‘bimmen’ gaan de faalkosten omlaag, wordt er eerder opgeleverd, gaan de winstmarges omhoog, ontstaan foutloze ontwerpen, verloopt het logistieke proces veel soepeler en zijn zelfs de meest complexe ontwerpdetails probleemloos te realiseren. Dat lijkt heel mooi, maar wat moet je nu precies doen om van BIM een succes te maken?

 

Het webinar ‘BIM is wel/niet voor mij’ van Eisma Bouwmedia geeft aan de hand van praktijkvoorbeelden antwoord op deze en andere vragen. Zo zal Peter Dikker, dga van bouwbedrijf De Vree & Sliepen uit Tiel, vertellen waarom hij zeven jaar geleden begon te werken op basis van BIM en wat hij moest doen om van BIM in zijn organisatie een succes te maken. Gyuszi Florian van ABT vertelt vanuit zijn eigen praktijkervaring wat er zoal komt kijken bij succesvol bouwkundig uitwerken van ruimtelijk complexe ontwerpen. Hij weet inmiddels dat BIM geen tovermiddel is, maar een geavanceerde ‘tool’ die zelfs de meest ingewikkelde aansluitingen van bijvoorbeeld prefab betonelementen mogelijk maakt.

 

Wie het webinar over BIM volgt, weet in een tijdsbestek van een klein uur precies wat de toegevoegde waarde van deze werkmethode op de organisatie, ontwerppraktijk en uitvoering is. Aan de hand van deze kennis weet u direct of u wel of niet gaat bimmen. Het webinar vindt plaats op dinsdag 2 december van 12.20 tot 13.30 uur. Aanmelden voor dit gratis webinar kan hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.