fbpx
Nieuws

Webinar over systeemintegratie

Hoe ziet het slimme gebouw eruit? Hoe kun je duurzame installatie-, regel- en beheertechniek samenbrengen? Viessmann en Priva geven op 20 september een showcase in het webinar ‘Digitale connectiviteit: efficiënter werk en comfort voor iedereen.’ Deelname voor dit interactieve uur is gratis.

Smart Buildings zijn de toekomst. We moeten verduurzamen en onze gebouwen efficiënter inrichten. Maar wat is het nu precies en nog belangrijker: wat levert het mij op? Het webinar start op 20 september om 12.30 uur en is gratis te bekijken.

Samen gaan Priva en Viessmann de deelnemers meenemen in de noodzaak van digitalisering en systeemintegratie. Installateurs worden geacht steeds meer te weten en te kunnen, maar de druk op de arbeidsmarkt is groot. Systeemintegratie is een oplossing om met minder handjes hetzelfde werk te blijven doen. Naast installateurs, kan het ook voor gebouweigenaren en bewoners veel opleveren: het gebruik van data levert veel informatie op die gebouwen energiezuiniger maakt, en beter te beheren.

Meer informatie en aanmelden kan via deze link

Wie zijn de sprekers?

Jan-Willem van der Velde, Sales Executive bij Viessmann Nederland, maakt zich samen met Priva hard voor een duurzamere wereld. In dit webinar gaat hij in op het belang van een goede systeemintegratie en welke voordelen deze kunnen opleveren: “Het is laaghangend fruit in veel gebouwen. Met een goede systeemintegratie kun je al 20% tot 30% in energie besparen, zelfs in bestaande gebouwen. Naast deze directe kostenbesparing kan het je nog veel meer opleveren doordat je efficienter kan gaan werken.”

Waar Viessmann zich focust op de installaties in woningbouw en utiliteit, zet Priva in op de digitale connectiviteit in de utiliteit en industrie. Gert Jan Jacobse, Senior Consultant End Users bij Priva neemt de kijker mee in Smart Buildings: “Data is het nieuwe goud. Gebouwen en systemen slaan heel veel data op, daar wordt te weinig mee gedaan. Door het gedrag van een gebouw in kaart te brengen, krijgt zowel de gebouweigenaar als eindgebruiker veel meer inzicht. Dit kan veel opleveren: gebruikers kunnen bijvoorbeeld efficiënter samenwerken en zijn productiever. Je moet alleen de eerste stap zetten en deze gefaseerd uitbouwen tot een full-smart gebouw passend bij de organisatie.”

Interactief

Het webinar ‘Digitale connectiviteit: efficiënter werk en comfort voor iedereen’ vindt plaats op dinsdag 20 september vanaf 12.30 uur en is na inschrijving gratis te volgen. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers.

1 reactie op “Webinar over systeemintegratie

  1. Natascha schreef:

    Beste, is er een opname van deze sessie die nog te bekijken is? Ik ontvang ze graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.