fbpx
Nieuws

Webinar schuift maandje op

Het webinar Stap voor stap verduurzamen is door beperkingen rondom het coronavirus een maandje verplaatst. Het online seminar zou op 8 oktober plaatsvinden, maar wordt nu op 18 november 12.00-13.00 uur gehouden.

De deelnemers die zich hebben aangemeld hebben inmiddels bericht gehad. Hun aanmelding blijft actief. Via deze link kunnen belangstellenden zich alsnog aanmelden. Het webinar is een samenwerking tussen Nefit Bosch, Jaga, groothandel Rensa en Installatie.nl-zusje Bouwwebinar.nl.

Lage temperatuur en warmtepomp

In het webinar behandelen technisch trainer Rob Haarman van Nefit Bosch en technisch adviseur Eric van Oudenalder van Jaga alle aandachtspunten en knelpunten die spelen rondom het verduurzamen van woningbouw. Van schilisolatie, optimaliseren van bestaande installatie, tot het adviseren, ontwerpen en uitvoeren van vernieuwde afgifte en opweksystemen. Rensa Techniek, het adviesbureau van de groothandel, behandelt live technische vragen van kijkers.

Het accent in het webinar ligt op installaties die nu nog met cv-ketels op hoge temperaturen verwarmd worden, en toe zijn aan een stap verder. Een lage temperatuursysteem of de overstap naar een (hybride) warmtepompinstallatie.

Dus 8 oktober wordt 18 november van 12.00-13.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.