fbpx
Nieuws

Webinar-serie over afgifte

Jaga, fabrikant van afgiftesystemen zoals (lage temperatuur) convectoren en radiatoren, houdt in april een serie webinars. Dit omdat vertegenwoordigers van de Belgische leverancier geen klanten kunnen bezoeken.

De webinars zijn vanaf deze week elke donderdag te volgen. Aanmelden kan via deze link. Kijkers kunnen de presentaties vanachter de eigen pc of tablet volgen en live vragen stellen aan de sprekers

Afgiftesystemen

Donderdag 9 april is de eerste. Om 13.00 geeft verkoopadviseur Johan van Putten inzicht in afgiftesystemen voor goed geïsoleerde woningen. Wanneer pas je vloerverwarming toe, wanneer radiatoren, en wanneer allebei? Hoe werkt een lagetemperatuursysteem, en wat zijn de verschillen in comfort met een klassieke installatie waar water van 80 graden door de leidingen stroomt.

Op donderdag 16 april om 13.00u is het thema: De evolutie naar warmtepompradiatoren. Hier wordt de techniek van de Strada radiator uitgelegd. De Strada radiator is geschikt voor werking in combinatie met HR-ketels en hybride systemen. Daarnaast is de radiator uit te breiden met het Dynamic Boost Hybrid-systeem voor duurzaam, energie-efficiënt koelen én verwarmen op zeer lage watertemperaturen.

Koeling

Op donderdag 23 april gaat het over koeling. Woningen worden energiezuiniger gebouwd en beter geïsoleerd. We zien het klimaat veranderen en de behoefte van koelen in woningen toenemen. Bij Jaga ontwikkelen we producten met het oog op de toekomst voor Light en Deep Cooling. Op donderdag 30 april gaat het over vloerverwarming en vloerkoeling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.