Ga naar hoofdinhoud

, ,

Weer een vers vakblad in de bus

Ondanks dat het vrijdag de 13e is, verschijnt toch op 13 april de derde editie van het vakblad Installatie & Sanitair. Hierin staan warmtepompen centraal. Wat zijn bijvoorbeeld de laatste trends? En in welke projecten worden warmtepompen toegepast? Maar we hebben het natuurlijk niet alleen maar over de warmtepomp. Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Stijlvol naar gasloos

Een jaren 50-woning in het Zuid-Hollandse Oegstgeest kreeg een totale make-over. Nu is het pand zo goed als energieneutraal en oogt het weer geheel eigentijds. Installatiebedrijf Hoes uit Lisse verzorgde de duurzame w-technische installaties. “Dit is een prachtig voorbeeld van hoe de overheid het graag wil.” Een reportage.

Bereikbare luxe is terug

Het middensegment zat jarenlang in de verdrukking, maar de badkamereuro’s rollen weer. Op de SHK in Essen veel nieuws: nieuwe afwerkingvormen, nieuwe collecties. De bereikbare badkamer mag weer mooi en creatief uitgevoerd worden. Een bloemlezing uit het nieuwe aanbod en de trends voor badkamerland voor dit jaar.

Omhoog die tarieven!

De poll op Installatie.nl laat zien dat het merendeel van de installateur een kostprijs uurloon tarief van tussen de 35 en 55 euro rekent. Veel te laag, betogen Ger Zwartendijk en Peter van Peer van het management Centrum Nederland. Volgens hen moeten installateurs een goede analyse maken hun kosten en een gezonde winst gaan berekenen. Dus: omhoog die tarieven!

Geïnteresseerd? Neem een (proef)abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Cao-onderhandelingen geklapt, stakingen komen er aan

VR-ketel: rookgas weg

Premium

Warmtepomp gaat bakstenen drogen

Warmtepomp-paraplu steelt de show

Clivet: serie monoblocks op propaan

Zorg voor een stage die je nooit vergeet