fbpx
Nieuws

Winnaars en antwoorden Tapwater Quiz

Drie bezoekers van onze site zijn in de prijzen gevallen bij de Tapwater Quiz die Installatie.nl in december online had lopen.

Deze Quiz werd gesponsord door Stiebel Eltron. De opgaven en juiste antwoorden van deze aflevering vind je hier.

We ontvingen ruim 100 ingevulde quizformulieren. Dit keer had geen enkele deelnemer alle vragen goed. Vijf deelnemers maakten slechts 2 foutjes, en gingen in de loting voor de prijzen.

Wie wint?

De hoofdprijs is gewonnen door Johan Woesthuis. Hij mag op kosten van sponsor Stiebel Eltron een nachtje naar Den Bosch voor een overnachting voor 2 personen in het Hotel The Den. J. van der Maarl mag een jaar lang Installatie lezen, en kosteloos toegang hebben tot alle vakinformatie op Installatie.nl. Tom Heringa wint het vakkledingpakket van Mascot Workwear, en kan ’tested-to-work’ 2023 in. De winnaars hebben bericht ontvangen.

Nieuwe aflevering staat nu online

In januari staat de Installatie Quiz in het teken van service en onderhoud bij verwarmingsinstallaties: check hier of je het meest verstand hebt van storingen en onderhoudskwesties bij onder meer cv-ketels.

Het complete Quiz-dossier vind je hier.

1 reactie op “Winnaars en antwoorden Tapwater Quiz

  1. Rob Verhulst schreef:

    En dit bedrijf pretendeert kennispartner te zijn…. De ‘goede’ antwoorden kloppen bij zeker 3 vragen niet! Zou dit bedrijf wel kennis hebben van haar eigen producten en regelgeving? Schokkend zeker omdat men ook trainingen geeft, benieuwd wat er dan hier wordt verteld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.