Ga naar hoofdinhoud

, , , , ,

Zorg voor een stage die je nooit vergeet

Hoe ga je om met stagiaires? De installatiebranche heeft een gezamenlijke uitdaging om zo veel mogelijk jongelui geïnteresseerd te krijgen voor een opleiding en baan in de techniek. Dat begint al ver voordat de jeugd een keuze maakt voor vervolgonderwijs. Daarom doe je er verstandig aan om zelfs op de basisschool al aanwezig te zijn, zeker als lokale installateur. En wanneer die interesse er is, moet die stage een dag of periode zijn die je niet meer vergeet.

Zet de deuren open, is het verhaal van Martijn Verspeek, installateur uit Valkenswaard. Hier blogde hij eerder op Installatie.nl over dit onderwerp. In onderstaand interview vertelt hij het verhaal van de vier stagiaires die hij op sleeptouw heeft genomen binnen zijn bedrijf. Snuffelen aan alle facetten van het vak, naast de techniek ook het plezier in het vak ontdekken en vooral binnen en buiten de bedrijfsmuren uitstralen dat je de jeugd en hun keuzes serieus neemt. Hieronder het interview dat Frans Reichardt hield op de VSK. Want na zo’n stageweek met afsluitend beursbezoek is het ook mooi op letterlijk in de spotlights te staan.

Bekijk hieronder het interview met deze monteurs in spé.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Wat zijn de voordelen van een erkend zonnepanelen installateur?

Lichtgewicht constructie maakt pv-dak mogelijk

Premium

Aanstuurbare warmtepomp per 2026 mogelijk in ISDE

Dakdoorvoer voor binnenopgestelde warmtepomp

Webinar ventilatielucht-warmtepomp terugkijken

Ventiel met groter debiet voor Jaga-convectoren