fbpx
Edities

Installatie – nummer 06 – 2020

In deze editie

Nummer 6 van het vakblad Installatie van dit jaar ligt op vrijdag 16 oktober in de bus. Met diverse voorbeelden van ‘practice what you preach’. Installateurs die hun expertise over verduurzaming hebben toegepast op hun eigen woning en zo altijd kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Alles in eigen hand

Alle ballen op duurzaam. Dat betekent flink investeren in kennis en kunde binnen je installatiebedrijf. Schimmel Techniek start nu zelfs een apart bedrijf dat de grondboringen gaat verzorgen.

Steun voor starters

Een netwerk van gespecialiseerde installatiebedrijven, gerund door talenten uit eigen stal. Ondernemer Marc van Delft over hoe het stimuleren van ondernemerschap en het vergroten van je kennis, kunde en waardetoevoeging samengaan.

Dicht op de huid

Apetrots op wat er uit zijn hoofd en handen komt. Installateurszoon Joni Fleischer zweert bij het niet-alledaagse maatwerk. Duurzame techniek, vernuftige details, poepstrak leidingwerk en het liefst in een regierol.

Digitaal magazine

Het item dat je probeert te lezen is de digitale versie van een van de magazines van Installatie.
Digitale magazines zijn alleen toegankelijk voor print- en digitaal jaarabonnees van Installatie.

Digitaal jaarabonnement

Voor slechts € 17,41- per maand sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot jouw beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding