fbpx
Edities

Installatie – nummer 2 – 2022

In deze editie

Op vrijdag 25 maart verschijnt het tweede nummer van vakblad Installatie. Met hierin een verhaal over het jonge ‘verduurzamingsbedrijf’ Energy Bridge. Zij hebben zich toegelegd op het vervangen van gasketels voor hybride warmtepompen in collectieve ketelhuizen. Wij spraken met oprichters Klaasjan
van der Maas en Jan-Maarten Elias.

Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Ecodorp kan alles zelf

In Boekel nadert het Ecodorp zijn voltooiing en alles ademt ultieme duurzaamheid. Een woonwerkcomplex met een zelfvoorzienende energievoorziening en een ecologische waterzuivering. We namen er een kijkje.

Gevel wint warmte

De warmtewingevel is een nieuwe vinding die momenteel bij zes pilot-woningen in Eindhoven en Helmond wordt getest. De zonnecollector in een nieuw jasje, voorzien van een speciale warmte-absorberende coating die extra warmte oogst.

Veelgestelde vragen over de propaanwarmtepomp

Veel warmtepompnieuws. We schetsen de opmars van het koudemiddel propaan in warmtepomptechniek. Daarnaast een nieuwe add-on hybride, en een nieuwe lucht/wateropstelling die volledig binnen staat.

Transparante techniek

Installateurs die hun eigen bedrijfspand bouwen: dat is doorgaans technisch smullen. Het groeiende Peters Installatietechniek heeft een kantoor dat past bij de koers: adviserend totaalinstallateur, met de focus op nieuwbouw en prefab.

Digitaal magazine

Het item dat je probeert te lezen is de digitale versie van een van de magazines van Installatie.
Digitale magazines zijn alleen toegankelijk voor print- en digitaal jaarabonnees van Installatie.

Digitaal jaarabonnement

Voor slechts € 17,41- per maand sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot jouw beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding