fbpx
Artikel

Lezers, nieuwsbrief-ontvangers en twittervolgers kunnen volop meeprofiteren van het jubileumjaar van vakblad Installatie en Sanitair.  

Het vakblad bestaat dit jaar 50 jaar. Het langstlopende en best gewaardeerde W-installatievakblad van Nederland viert dit vooral door een mooi en nuttig vakblad te maken, maar ook door lezers te laten meeprofiteren.

 

Wat te doen? 

Dat kan heel simpel. Vul hier uw gegevens in en u maakt kans op één van de vijftig jubileumtaarten die wij op uw bedrijf laten bezorgen. Ding ook mee naar het bedrijfsfeest ter waarde van 700 euro, dat u voor uw medewerkers.

Houd onze site, vakblad en nieuwsbrief in de gaten.

 

Nog beter op de hoogte zijn? 

Nog geen (proef)abonnee? Vraag een gratis proefnummer aan, neem een aantrekkelijk proefabonnement, of profiteer van de speciale jubileumactie voor een jaarabonnement.

Nog geen nieuwsbriefabonnee? De gratis nieuwsbrief van Installatie en Sanitair wordt wekelijks verzonden. Gratis aanmelden kan hier.

Nog geen twittervolger? Het aantal volgers van @Installatie stijgt elke dag. Een handige manier om snel op de hoogte te zijn van het laatste nieuws, interessante Installatiefouten, blogs en achtergronden over het installatievak.

1 reactie op “Profiteer van jubileum Installatie en Sanitair

  1. Ellen schreef:

    Helaas kom je bij het drukken op “vul hier uw gegevens” in op een ouder bericht!
    Hoe doe ik nu mee aan de taartenactie?
    en Gefeliciteerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.