fbpx
Blog

Design en kwaliteit voor en achter de wand, daar staat TECE voor. TECE levert complete oplossingen voor het spoelen van toilet en urinoir. Met veel keus aan bedieningsplaten, inbouwreservoirs en keramiek in de vorm van een stroomloze douche-wc en wc. Individueel toepasbaar, ook geschikt voor prefab.

Inbouwframes voor alle wc’s

De installatietechniek vraag om complete systeemoplossingen, die snel en eenvoudig zijn te installeren. TECE komt ruimschoots aan deze behoefte tegemoet en biedt voor alle inbouwsituaties een inbouwreservoir. Met een hoge kwaliteit zodat zij jarenlang probleemloos functioneren. Op de TECE inbouwreservoirs passen alle TECE wc-bedieningsplaten. Welk inbouwreservoir u ook kiest, de keus van de bedieningsplaat is volledig vrij.

Nieuw: 750 mm hoog inbouwframe

Met een inbouwhoogte van slechts 750 mm biedt het nieuwe inbouwframe de uitkomst voor een wastafel en toilet op hetzelfde gebruiksniveau, zelfs met een opzetwastafel. Zo ontstaan ook in kleine badkamers rechte lijnen en elegante opbergvlakken. Dit nieuwe compacte wc-inbouwframe heeft alle voordelen van de huidige TECE-inbouwframes: de montage is eenvoudig, schoon en snel.

Overige inbouwframes

Naast de vele mogelijkheden voor wc’s biedt TECE een tiental oplossingen voor wastafels, urinoirs, bidets en bad/douche. Zo zijn toiletten, openbare sanitaire ruimten en badkamers van consumenten volledig met één fabrikant te installeren.

Geschikt voor alle inbouwsituaties

Dankzij slimme accessoires kunnen de TECE-inbouwframes bijna overal worden geïnstalleerd. Bijvoorbeeld in het TECEprofil voorwandsysteem, vrijstaand of tegen een muur. Maar ook in een metalen of houten studwand, individueel tegen een ruwbouwmuur of in een hoek tegen een massieve of gipsplaatwand. Bijna alles is mogelijk.

Ideaal voor prefab

De TECE-inbouwframes zijn ook inzetbaar voor prefab in combinatie met het droogbouwsysteem TECEprofil. TECEprofil is de flexibele oplossing voor prefab voorwanden en leidingschachten bij projectbouw. Maar ook voor het prefabriceren van technische ruimten in skids.

Exclusief design voor de wand

Met TECE creëert u met de wc- en urinoirbedieningsplaten een uitgesproken design voor de wand. Met exclusieve materialen, zoals het fluweelzachte materiaal FENIX NTM®, of in de trendy kleuren mat zwart of mat wit of natuurlijke materialen zoals glas, hout en leisteen.

Voor meer hygiëne levert TECE aanraakvrije en elektronische bedieningsplaten, die ook inzetbaar zijn voor hygiënespoeling. Aanraakvrij spoelen voorkomt de overdracht van bacteriën en virussen via de bedieningsplaat. Hygiënespoeling voorkomt stilstaand water en legionella in drinkwaterinstallaties.

De finishing touch met keramiek

TECE biedt de ideale combinatie van een wc en een bidet in één, met de douche-wc TECEone. Naast de douche-wc levert TECE een toilet zonder douchefunctie met hetzelfde elegante design. Beiden zijn rimfree en voorzien van een ergonomische bril met softclose functie.

Betrouwbaar en geen hoge stroomkosten

De douchefunctie van de TECEone werkt geheel op waterkracht, zonder afstandsbediening, pomp of gevoelige elektronica. Daardoor is deze betrouwbaar, gebruikt geen dure stroom en is gunstiger in prijs.

Ontdek meer: www.tece.com

Over Thomas Mulder

Thomas Mulder is werkzaam als salesmanager bij TECE Nederland.

Bekijk alle berichten van Thomas Mulder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.