fbpx
Blog
Maxima krijgt eigen HR-ketel

De kroning van Koning Willem-Alexander brengt wat te weeg. En is een bron voor reclamemakers.

 

De creatieve geesten draaien overuren. Oranje gebakjes bijvoorbeeld. Of de erwtensoepcampagne Laat de nieuwe vorst maar komen van Unox. T-shirts over de kroning, de soap rond het Koningslied. Deze erg leuke inhaker van Randstad. Afijn, voor wie de oranje prullaria en de uitpuilende supermarkten zat is: blijf tot dinsdag aanstaande vooral binnen. 

 

Dakpan

Monier - Kroningsdakpan 30 april 2013 - klWat dacht u hiervan: de kroningsdakpan van Monier. Ter gelegenheid van de kroning van Koning Willem-Alexander en het 200-jarig bestaan van de monarchie ontwikkelde Monier een klassieke Hollandse dakpan. De eerste kroningsdakpan is met brief en certificaat bezorgd op paleis Noordeinde in Den Haag, zo laat de fabrikant trots weten. Binnenkort op de daken dus.

 

Ook de installatiebranche doet haar duit in het zakje. Zo vindt u hieronder de eenvoudige, doch creatieve uitspatting van Itho Daalderop, die haar HR-ketel Aqua-Max for the occasion heeft omgedoopt tot Aqua-Maxima. En natuurlijk kwam de hoogheid zelf naar Tiel. Je moet er maar opkomen -‘u voelt zich de koning te rijk’, maar het brengt wel een actie onder de aandacht, en heeft de makers veel lol bezorgd. Voor de goede orde: de getoonde Maxima is een stand-in. CEO Bart Romeijn van Itho Daalderop schijnt volgens nog onbevestigde berichten wel zichzelf te spelen.

 

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site en vakblad Installatie, producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 22 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouw- en installatiepers. Schrijver van natuur, maar inmiddels multimediaal. Observeert, constateert, vraagt, ervaart, presenteert en schrijft. Drievoudig vader, sportfanaat en tegelijkertijd Achterhoeker en Bourgondiër. Niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

2 reacties op “Maxima krijgt eigen HR-ketel

  1. Marcel schreef:

    Zulke ‘leuke’ acties zouden verboden moeten worden! Heeel erg orgineel…… heeft de redatie soms aandelen binnen itho daalderop? Vreemd stuk.

  2. @Marcel schreef:

    Geenszins beste Marcel. Zoals je kunt zien is dit geplaatst in de rubriek weblog, en niet in nieuws of achtergronddossiers; in de blogs worden zaken geplaatst die me/ons persoonlijk opvallen in de markt. Hier is plaats voor opinie, meningen, en ook ‘vreemde’ kwinkslagen als deze, onafhankelijk van welke fabrikant dan ook. Dat smaken en gevoel voor humor verschillen, weten we maar al te goed. Fijne Koningsdag komende week. Groet Eddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.