fbpx
Blog

Een nieuwe, boeiende manier van kennisdeling: het webinar. Ik heb er met onze collega’s al veel mogen maken voor de installatiewereld, en elke keer was het mooi om te zien hoe installatieprofessionals -van monteur tot adviseur- kennis maken met het fenomeen. En bovendien: als voormalig hardcore tijdschriftenman, leerzaam om aan nieuwe vormen van kennisdeling voor installateurs te werken. Spannend, maar prettig.

Geen reistijd naar een zaaltje, geen gedoe, maar lekker vanachter de eigen pc. Direct vragen stellen zonder prangende ogen van een vol leslokaal. Een uurtje met de oortjes in op kantoor, of met monteurs samen kijken als toolbox. Complete klassen van installatie-opleidingen, maar ook adviseurs, architecten en andere technisch geïnteresseerden In de volgende vlog een blik achter de schermen van het meest recente webinar over Ventilatie met warmterugwinning. Mocht u nog nooit een webinar bekeken hebben: ga eens grasduinen in de gerealiseerde uitzendingen, want ze zijn allemaal online terug te kijken.

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site en vakblad Installatie, producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 20 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouw- en installatiepers. Schrijver van huis uit, maar inmiddels multimediaal. Observeert, constateert, vraagt, ervaart en schrijft. Drievoudig vader, sportfanaat en bourgondiër. Niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.