fbpx
Blog

Vernieuwd

Vernieuwd

Afgelopen dagen plofte hij op duizenden matten van installatiebedrijven in den lande. Het vakblad Installatie en Sanitair is vernieuwd.

Een vernieuwd uiterlijk voor het vertrouwde vakblad. Dat 2011 het jaar is van grote verandering in dit merk staat als een paal boven water. Met een nieuwe site (deze dus), technische aanpassingen aan de digitale nieuwsbrief en een nieuw jasje voor het vertrouwde vakblad Installatie en Sanitair zijn langgekoesterde wensen van ons team werkelijkheid geworden. En eerlijk is eerlijk: na zes jaar werd het ook wel weer eens tijd het kussen op te schudden. Ik zou liegen als ik de oude papierdikte, formaat en vormgeving nog van deze tijd zou noemen. 

 

Practise what you preach!

Bovendien: wanneer wij in onze kolommen altijd maar schrijven over voortschrijdende techniek, duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap binnen de branche, geldt ook voor onszelf: ‘practice what you preach’.  Waarvan akte.

En dus is bij onze abonnees een vernieuwd eigentijds vaktijdschrift op de mat gevallen. Strak vormgegeven, eigentijds, vakkundig en ondernemend. De vertrouwde artikelen, over installatietechniek, nieuwe producten, ondernemerschap en sanitair, maar dan fris en modern opgediend. Met een site en nieuwsbrief als een additioneel zusje, in plaats van een digitaal kopie. Alles onder dezelfde merkparaplu. Ons team is blij en voldaan met het resultaat. Wij zijn benieuwd naar de reacties van lezers.

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site en vakblad Installatie, producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 22 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouw- en installatiepers. Schrijver van natuur, maar inmiddels multimediaal. Observeert, constateert, vraagt, ervaart, presenteert en schrijft. Drievoudig vader, sportfanaat en tegelijkertijd Achterhoeker en Bourgondiër. Niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.