fbpx
Blog

Zomerborrel

De klassieke zomerborrel bij ons bedrijf werd dit jaar afgedaan met een cadeaubon. Leuk bedacht, maar natuurlijk een surrogaatje. Je zag wel meer alternatieven: een zomers kerstpakket, of toch die hele ongemakkelijke anderhalve meter barbecue. Elleboog!

Dit is een zomer waarvan je hoopt: als ik terugkom van vakantie is alles weer normaal. Nou, dat is het niet. De installatiebranche mag zich wel in de handjes knijpen: natuurlijk is er omzetverlies of stagnatie, maar vergeleken bij de horeca, evenementenbranche valt het allemaal mee. Ik laat me niet de recessie inpraten, en dat doet een beetje nuchtere installateur ook niet. In mijn beleving is de verduurzamingsopgave zo immens, dat zelfs een recessie het gemiddelde mkb-bedrijf niet heel veel pijn hoeft te doen. Kwestie van opletten, anticiperen en actief ondernemen. Niet mokken maar aanpoten.

Een nieuwe look

Na de zomer weer mooie dingen: we gaan bijvoorbeeld onze huisstijl helemaal verfrissen. En dat mag ook wel na een kleine 9 jaar. Het tofste is dat we ook ons vakblad, inmiddels 58, helemaal in een fris jasje gaan steken. Een heel onderscheidend jasje. Installatie wordt een merk met veel verschillende gezichten en vormen, waarvan het belangrijkste doel is: het installatievak leuker, beter en trotser maken. Voorop blijven lopen in alles wat de w-installateur boeit.

We blijven dicht op de huid zitten van het prachtige installatievak, en gaan na een korte break weer volle bak met ons magazine, de website, de video’s de blogs, en alle vakinformatie die je inmiddels van ons gewend bent.

Oproepje

Heb je gave projecten waar jullie nu aan werken, bijzondere klussen, bijzondere omstandigheden?  Werk je aan technische innovaties of heb je goede tips om de effectiviteit van de bedrijfsvoering te verbeteren. Een coole kantine, een vette bus, een werk waar je zó trots op bent. Poepstrak leidingwerk, een verduurzaming om je vingers bij af te likken?  Of lijkt het je leuk dat onze fotograaf jou een keer een dag volgt om jouw trots vast te leggen? Mogen we komen vloggen op een bijzondere plek? Name it! En mail ons.

Nu even genieten van de zomer! Geniet!

Eddy Buiting

Hoofdredacteur Installatie

e.buiting@eisma.nl

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site en vakblad Installatie, producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 22 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouw- en installatiepers. Schrijver van natuur, maar inmiddels multimediaal. Observeert, constateert, vraagt, ervaart, presenteert en schrijft. Drievoudig vader, sportfanaat en tegelijkertijd Achterhoeker en Bourgondiër. Niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.