fbpx
Nieuws

Beste praktijkbegeleiders 2018 bekend

Op woensdag 7 november worden de TopCoaches van het Jaar bekendgemaakt. Deze coaches zijn praktijkbegeleiders in de technische installatiebranche. Helden dus, want zij leiden de talenten op die Nederland straks helpen met de energietransitie, de circulaire economie en de digitalisering. Met de verkiezing zet OTIB deze cruciale praktijkbegeleiders in het zonnetje. Wie krijgt de geldprijs én de eretitel TopCoach van het jaar?

TopCoach van het Jaar

“Praktijkbegeleiders zijn de helden van de technische installatiebranche”, zegt Joep Hendriks van het Opleidingsfonds- en ontwikkelfonds voor het Technisch Installatiebedrijf (OTIB). “Zij begeleiden nieuw vaktalent door hun kennis met hen te delen. Zij dagen leerlingen uit. En zij coachen hen om de kansen te pakken die de branche heeft te bieden. Praktijkbegeleiders zijn TopCoaches, en dat laten hun pupillen dit jaar massaal weten.”

Ruim 700 genomineerden

In 2018 nomineren ruim 1700 jonge werknemers en werkgevers in de branche meer dan 700 kandidaten. Dit doen zij tijdens de talentontwikkelprogramma’s TopStarters en TopVakmanschapsdagen van OTIB. Op basis van telefonische interviews en bedrijfsbezoeken worden genomineerden volgens een groot aantal criteria beoordeeld. Uiteindelijk gaan negen kandidaten door naar de finale, waarin een deskundige jury de uiteindelijke winnaars bekendmaakt in de categorieën Grootbedrijf, MKB en Opleidingsbedrijf.

De uitreiking

Op woensdag 7 november 2018 organiseert OTIB de TopCoach van het Jaar verkiezing 2018 in het MediaPlaza van de Jaarbeurs in Utrecht. In een interactief programma onder leiding van presentator Jan Joost van Gangelen buigen diverse gasten en sprekers zich samen met de aanwezigen over thema’s als “Het effect van een goede coach”, “Wanneer ben je een goede coach?” en “Wanneer ben je een goede coachee?”. De winnaars ontvangen, naast de felbegeerde wisselbeker, een geldbedrag van € 2.500 euro.

De finalisten voor TopCoach van het jaar 2018 zijn:

In de categorie “Groot Bedrijf”:
– André van Bergen, Bonarius Techniek B.V,
– Paul Christenhusz, Van Lente Systeemintegratie
– Rudolf Ekkelboom, WInkels Techniek B.V.

In de categorie “MKB“:
– Jurgen van der Borght, AlfaTech Technische Aanneming B.V.
– Desiree Kon, Installatiebureau Kon
– Joep Profijt, Datro B.V.

In de categorie “Opleidingsbedrijf”:
– Carla Verlaan, Installatiewerk Zuid Oost
– Jan-Erik Kuipers, Go-Flex
– Ben van Zelst, Installatiemensen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.