fbpx
Nieuws

Beter juridisch advies van Uneto-VNI

Brancheorganisaties FOCWA Schadeherstel, FOCWA Specialisten, RAI CarrosserieNL en Uneto-VNI gaan samenwerken op het gebied van juridische dienstverlening. De juridische adviseurs van de vier verenigingen vormen voortaan één team. Zo kunnen ze specialist worden in een specifiek juridisch onderwerp, zoals aanbestedingsrecht of inkoopvoorwaarden. Van deze extra kennis gaan de aangesloten leden profiteren.

Bedrijven profiteren

De meer dan 8.000 ondernemingen die zijn aangesloten bij deze brancheorganisaties profiteren straks van een betere juridische dienstverlening. Verder verandert er helemaal niets. De juridische dienstverlening blijft in handen van de eigen organisatie en leden krijgen steeds vanuit de eigen vereniging een gespecialiseerd antwoord. Dit was voor alle organisaties een randvoorwaarde: de persoonlijke band en het vertrouwen tussen de leden en de juridische dienstverleners blijft bestaan.

Erik van Engelen, directeur van Uneto-VNI: “Met deze samenwerking maken we onze juridische dienstverlening krachtiger. Het is logisch om deze stap te zetten: we kennen elkaar goed, we sluiten dezelfde cao af en onze leden werken allemaal in de technische dienstverlening. De juridische vragen die de leden van de vier brancheorganisaties stellen, zijn dan ook grotendeels vergelijkbaar.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.