fbpx
Nieuws
Congres over kwaliteit in de bouw

Kwaliteit is meer dan een keurmerk, vindt ISSO. En dus wordt tijdens de ISSO-najaarsbijeenkomst op donderdag 1 oktober in theater LantarenVenster in Rotterdam de invulling van kwaliteit en vakmanschap tegen het licht gehouden.

Visie op kwaliteit

Gastspreker Bas Haring neemt de bezoekers mee in zijn visie op kwaliteit. Haring is volksfilosoof en bijzonder hoogleraar ‘publiek begrip van wetenschap’ in Leiden. Gastspreker Willem Koppen neemt een aantal uitvoeringsfouten uit de bouwsector onder de loep: dat kan vermakelijk en pijnlijk zijn, maar bovenal leerzaam! Koppen is directeur van het onafhankelijke bouwkundige expertisebureau Koppen Vastgoed.

Award

Tijdens de najaarsbijeenkomst wordt ook de ISSO-award 2015 uitgereikt. De organisatie zoekt hiervoor bedrijven die hun kwaliteit in beeld kunnen brengen aan de hand van een recent project. Hoe toont een bedrijf de kwaliteit aan van de processen in de organisatie, anders dan met een certificaat, erkenning of diploma? De finalisten krijgen een podium op het ISSO-najaarsoverleg. Een vakjury kiest de finalisten en de bezoekers van de bijeenkomst kiezen de uiteindelijke winnaar.

Aanmelden voor zowel de ISSO-award 2015 als voor het najaarsoverleg kan via de site van ISSO.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.