fbpx
Nieuws

BIM-bieb met fabrikantensausje

Digitale productenbibliotheek BouwConnect gaat fabrikanten de mogelijkheid bieden om producten aan te bieden in een eigen portaal, opgemaakt in de huisstijl van de fabrikant en voorzien van eigen logo en kleur.

Hiermee “kunnen fabrikanten nog gerichter hun klanten en prospects bereiken”, stelt softwarehuis De Twee Snoeken, de ontwikkelaar van de BouwConnect Bibliotheek.

Het fabrikantenportaal is een losstaande site, met gepersonaliseerde url, die het productassortiment aanbiedt van één specifieke fabrikant. De producten worden in het portaal op dezelfde manier gepresenteerd en bevatten dezelfde productinformatie als in de BouwConnect Bibliotheek.

Via de BouwConnect Bibliotheek kunnen modelleurs niet alleen bouw- en installatieproducten bekijken, maar ook direct toepassen in onder andere Revit, AutoCAD en ASD. Ze hoeven dus niet online op zoek naar CAD-objecten. De bibliotheek bevat alle producteigenschappen en informatie om BIM-proof te kunnen werken, zoals 3D BIM, CAD, bestek, bouwfysica, kosten.

“Met het BouwConnect Biobliotheek FabrikantPortaal bieden fabrikanten hun klanten en prospects het beste van twee werelden. Fabrikanten stellen in een eigen online omgeving het volledige productassortiment ter beschikking in hun specifieke huisstijl, waarbij gebruikers de keuze hebben de afbeeldingen in te regelen op CAD of op de fabrikantenfoto’s”, zegt Aart Wijnen van De Twee Snoeken. “We ontwikkelen in sneltreinvaart voor Revit, maar de tool is ook toepasbaar in AutoCAD en ASD.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.