fbpx
Nieuws

Wat vindt installateur op Bouwbeurs?

Installateurs die de Bouwbeurs willen bezoeken, treffen in hal 9 van het Jaarbeurs-terrein de deelnemers uit de installatiebranche. Op dit beursdeel staan onder meer fabrikanten van technieken die bijdragen aan energiezuinige nieuwbouw en renovatie. Naast verwarmings- en ventilatietoestellen en hieraan gelieerde duurzame concepten, biedt de beurs ook enkele sanitairfabrikanten.

Een greep uit de exposanten uit de installatiebranche: Aralco, AWB, Aquaberg, Climarad, Geberit, Itho Daalderop, Fujitsu, Hansgrohe, Inventum, Looox, Magnum Heating, Nefit, Orcon, Remeha, Renson, Samsung/Ambrava, Sphinx, Tece, Testo, Tonzon, Uniwarm, Vaillant, Zehnder.

Een fotoverslag van de installaties op vorige editie van 2015 is hier te vinden.

Lezingen

In het Renovatietheater zijn lezingen over energiezuinig renoveren. Aan bod komen onderwerpen als: Hoe overtuig je bewoners om hun koophuis te verduurzamen? Ervaringen over het energieneutraal maken van bestaande gebouwen en passief bouwen. Een gezond binnenklimaat door goede ventilatie, en nog vele andere thema’s. Volledig overzicht van lezingen vindt u hier. Over digitalisering in de bouw, waaronder bedrijfsvoeringssoftware en BIM, wordt een serie lezingen gehouden in het Bouw & ICT theater. Dit programma vindt u hier.

Gratis toegang kunt u krijgen door hier voor te registeren.

1 reactie op “Wat vindt installateur op Bouwbeurs?

  1. Bart Alblas schreef:

    Masterwatt | specialist in elektrisch verwarmen | is er voor de installateur en levert alleen aan de installateur | van infraroodpaneel naar elektrische radiator tot elektrische CV Ketel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.