fbpx
Nieuws

DHS ingelijfd door R-Vent Group

DHS ingelijfd door R-Vent Group

R-Vent Group, de lucht- en ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep, heeft een meerderheidsaandeel verworven in Dutch Heatpump Solutions.

 

 

DHS levert maatwerk systeemoplossingen met warmtepompen. Naast het exclusieve importeurschap van het Oostenrijkse kwaliteitsmerk Ochsner ontwikkelt en produceert DHS ook zelfstandig systeemoplossingen. Meest bekende voorbeeld is de Hydrotop, een integrale warmtepompmodule die binnen en buitenunit combineert in het dakvlak.

 

“Door ons aan te sluiten bij R-Vent Group ontstaat meer ruimte om ons te richten op het verder uitbouwen van onze tailor-made hightech warmtepompoplossingen in Nederland”, aldus Wilhard Oldengarm, commercieel directeur en medeaandeelhouder van DHS. “Ook laten we in het Experience Center van R-Vent Group in Bergschenhoek een volledig werkend Hydrotopsysteem voor  installateurs, voorschrijvers  en andere geïnteresseerden zien.”

 

Jeroen Rook, directeur R-Vent Group B.V: “We zien steeds meer combinaties in de markt waarbij warmtepompen naast, of in combinatie, met lucht- en ventilatiesystemen worden toegepast. De Hydrotop is daarvan een mooi voorbeeld. Door een gespecialiseerd bedrijf als DHS te koppelen aan onze ruime ervaring binnen de lucht- en ventilatiemarkt kunnen we voor een versnelde ontginning van deze duurzame systeemoplossing in de markt zorgen.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.