fbpx
Nieuws

Dit zijn de Topcoaches (video)

Wij Techniek heeft de beste praktijkbegeleiders van 2020 benoemd en in het zonnetje gezet. Ondernemer Kornee van Terheijden (mkb), Engin Kuruahmet (Engie), categorie grootbedrijf) en Martijn Blaauwbroek, praktijkbegeleider bij InstallatieWerk Noord-Holland mogen zich een jaar lang Topcoach noemen.

De prijzen werden via een livestream uitgereikt. Voorafgaand aan de uitreiking presenteerde het opleidingsfonds van de installatiesector een programma waarin topsporters hun ervaring rondom coaching deelden. Hierin werd het belang van goede begeleiding van jonge mensen benadrukt.

Dit programma is hier terug te kijken.

Kornee van Terheijden is eigenaar van Van Terheijden Riooltechniek uit Heerle

Martijn Blaauwbroek is praktijkbegeleider bij InstallatieWerk Noord-Holland

Engin Kuruahmet werkt bij Engie Infra & Mobility.

Het is de vijfde keer dat het opleidingsfonds deze wedstrijd organiseert. Check hier de winnaars van 2019. Doel is om aandacht te genereren voor de instroom van vaklieden en het overdragen van praktijkkennis in de installatiebranche. Dit jaar zijn er 700 praktijkbegeleiders voorgedragen door studenten, collega’s en werkgevers. Er zijn er 21 doorgedrongen tot de shortlist. De winnaars ontvangen 2500 euro die ze mogen inzetten voor hun begeleidingswerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.