fbpx
Badkamer in beeld

Douche-wc in vloerstaand model

De douche-wc, waarbij de gebruiker zijn onderlichaam reinigt met water, is er nu ook in een vloerstaande versie. Deze is met name bedoeld voor renovaties waarbij de afvoer in de vloer en niet in de wand zit.

In dit geval kunnen toiletten één op één vervangen worden voor een douche-wc. Tot dusver had marktleider Geberit enkel wandhangende modellen. Geberit heeft twee modellen: de Tuma Classic en de Tuma Comfort. De subtiele conische belijning van het closet is bij de vloerstaande Tuma naar onderen doorgetrokken. Daardoor behoudt het toilet haar elegante uiterlijk.

Classic versus Comfort

De AquaClean Tuma Classic biedt alle basiseigenschappen van een douchewc, namelijk de douchefunctie inclusief WhirlSpray-douchetechnologie en de spoelrandloze toiletpot. De uitvoering Comfort heeft extra comfortfuncties, waardoor het reinigen met water een wellnessbeleving wordt. Deze extra comfortfuncties zijn een aparte ladydouche, een verwarmde toiletzitting, een warmeluchtföhn en geïntegreerde geurafzuiging. AquaClean Tuma Comfort wordt geleverd met een bijbehorende afstandsbediening en beide modellen zijn in te stellen en te bedienen met de AquaClean-app. De douche-wc is weer te combineren met de modern ontworpen Monolith wc-stortbak en vanaf heden verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.