fbpx
Nieuws

Duurzaam huis zet deuren open

Iedereen die geïnteresseerd is in hoe een warmtepomp in de praktijk werkt, hoe dik een goed isolerende schil is of hoe plat een inductieplaat, kan in de eerste twee zaterdagen van november op bezoek in woningen die zich hebben aangemeld voor de Nationale Duurzame Huizen Route.

Deze huizenroute vindt dit jaar voor de zesde keer op rij plaats en de teller voor het aantal aangemelde woningen voor de 2018-editie is gestegen tot boven de duizend.

De Duurzame Huizen Route biedt een kans om op een ongedwongen manier kennis uit de eerste hand op te doen. Door de huizenroute krijgen bezoekers op een objectieve manier eerlijke informatie.

Niet alleen de successen

Dit levert vaak nieuwe bruikbare inzichten op om zelf mee aan de slag te gaan. Ervaringen van anderen zorgen voor een betere visie en een goed doordacht stappenplan. Niet alleen de succesverhalen worden verteld, ook wat beter of anders had gekund komt aan bod.

Iedereen die bezig is met het verduurzamen of energiezuinig maken van zijn woning kan de woning als voorbeeld aanmelden. Er zijn geen criteria aan aanmelding verbonden. Belangstellenden die zich willen inschrijven voor een bezoek aan een woning op zaterdag 3 of 10 november kunnen zich inschrijven via de website bij de woning van hun keuze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.