fbpx
Nieuws

E en W-vakbeurs gaan samen

De Installatie Vakbeurs en Elektro Vakbeurs gaan fuseren. De Hardenbergse beurzen worden vanaf komend jaar samen georganiseerd. De eerste editie van de fusiebeurs wordt op 11, 12 en 13 september gehouden in de Hardenbergse Evenementenhal.

De fusie is aangekondigd op de eerste beursdag van de 2017-editie van de Elektro Vakbeurs in Hardenberg. Vincent Bilanovic van Easyfairs Evenementenhal licht toe:  “Door de groei van het aantal totaalinstallateurs en de toename van afhankelijke systemen binnen de installatiebranche, neemt het onderscheid tussen e-installatie en w-installatie af.” Uit marktonderzoek van de organisator bleek dat ook de bezoeker een totaalplatform wenst.

Beide namen – Installatie Vakbeurs en Elektro Vakbeurs – blijven ongewijzigd. In de communicatie naar bezoekers toe, zal de kernboodschap zijn: ‘De week van de installateur’. Beide beurzen behouden een eigen entree. Er is een doorloopmogelijkheid om beide beurzen te bezoeken.

Ook de VSK en de vakbeurs Elektrotechniek, die in Utrecht plaatsvinden, verkennen al lange tijd een fusie. Tot een huwelijk tussen deze twee beursconcepten is het nog niet gekomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.