Ga naar hoofdinhoud

Geen gekke dingen maar gecontroleerd groeien

Foto: Sebastiaan Rozendaal

Gekke dingen? Het heeft er alle schijn van dat er bij het Alkmaarse installatiebedrijf INCO geen gekke dingen gebeuren. Een gesprek met directeur Richard Koelman gaat over ‘rust en overzicht’. Waar hoor je dat nog?

Bouwen aan de bedrijfsstrategie doet INCO al jaren weloverwogen, stapje voor stapje, zonder rare bokkensprongen. Ook nu, terwijl er veel nieuwe aanvragen binnenkomen, past een stormachtige expansie het bedrijf totaal niet. Gecontroleerd groeien is het devies. Deze behoudendheid heeft natuurlijk ook te maken met de situatie op de arbeidsmarkt. Bij INCO, een erkend leerbedrijf, is plek voor mensen met drive en capaciteiten. Momenteel staan er zes open vacatures op de website. “Eerlijk gezegd kan ik veel meer mensen aannemen, maar het aanbod is mager”, zegt Koelman. “Ik kan ook loodgieters, cv-monteurs, klimaattechnici en elektromonteurs plaatsen. We zoeken via uitzendbureau’s, het UWV, OTIB en ons eigen personeel.” Als er goed personeel kan worden gevonden, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een paar vette jaren.

Lees hier het hele artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Materiaalpaspoort voor leidingsystemen

Premium

Kraamkamer van prefab

Nieuwe propaan-serie voor Panasonic

Premium

Nieuwe Calenta ingrijpend anders

Smaakmakers van VSK Awards (video)

Groenpand zet activiteiten Woon Duurzaam voort