fbpx
Nieuws

Groothandel ‘rockt’

Groothandel Rensa heeft de afgelopen weken bijna 1.100 bezoekers getrokken met zes events Rensa on Stage ‘the Rock Edition’.

Drie weken, zes poppodia, een spetterende show met zes decennia rockmuziek, en een kleine 1.100 bezoekers in gesprek met meer dan 40 fabrikanten uit de installatiebranche. Groothandel Technisch Handelsbureau Rensa, met twee centrale distributiecentra in Didam en Doetinchem, blikt terug op een goedbezochte tour door Nederland met hét evenement voor installateurs.

Tijdens het evenement, dat deze editie geheel in het teken stond van rockmuziek, was er voor bezoekers volop de gelegenheid om te netwerken en bij meer dan 40 fabrikanten kennis te vergaren over de laatste trends en ontwikkelingen uit het vakgebied.

Nieuwe dienst: Prefab

Rensa presenteerde tijdens het evenement onder meer de dienst ‘Prefab’, waarbij de groothandel uiteenlopende oplossingen biedt om meer toegevoegde waarde te halen uit de schaarse uren van monteurs. Bijvoorbeeld Prefab van radiatoren waarbij de appendages alvast gemonteerd zijn, en deze gesorteerd en gecodeerd per woning worden uitgeleverd. Dat levert de installateur een flinke tijdwinst op.

Rockshow

Bezoekers konden tijdens Rensa on Stage ‘the Rock Edition’ genieten van een uur durende interactieve show waarin zes decennia rockmuziek (de jaren 60 tot het heden) centraal stonden. De gelegenheidsband – met bandleden van onder meer Herman Brood, Kane en Alain Clark – trakteerde het publiek niet alleen op leuke spelletjes en een luchtgitaarwedstrijd, maar ook met rockende medleys per decennium.

Zes podia

De tour startte op dinsdag 26 maart in Eindhoven en eindigde maandag 15 april in Doetinchem. Ook Groningen, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle stonden op het programma. In totaal bezochten 1.068 bezoekers van honderden installatiebedrijven Rensa on Stage ‘the Rock Edition’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.