fbpx
Nieuws

Groothandel: samenwerking in duurzaamheid

Groothandel: samenwerking in duurzaamheid

Bouwmaterialenhandel Raab Karcher en technisch handelsbureau Rensa gaan samenwerken op het gebied van duurzame oplossingen.

 

 

De samenwerking tussen Raab Karcher en Rensa vindt plaats onder de Greenworks vlag. Greenworks is de verzamelnaam voor de duurzame bouwmaterialen die zijn geselecteerd uit het brede assortiment van Raab Karcher. Middels de Greenworksscore is meteen inzichtelijk wat de duurzame materiaal- en productie eigenschappen van de bouwmaterialen zijn. Door de samenwerking met Rensa zijn vanaf nu in het Greenworks label ook duurzame oplossingen op het gebied van verwarming en ventilatie te vinden. Gerenommeerde merken als Albrand, Grundfos, Henrad, Vaillant en Zehnder J.E. Stork Air laten zien hoe een gebouw met duurzame bouwmaterialen ook duurzaam wordt in het gebruik.

 

Om de kennis over de Greenworks materialen verder in de bouwkolom te vergroten, kan men in de Greenworks Academy terecht. De Greenworks Academy is een opleidingscentrum waar alle partijen uit de bouw, maar ook opdrachtgevers kennis kunnen opdoen over duurzaam bouwen. Raab Karcher en Rensa willen door de samenwerking het integrale karakter van het opleidingenprogramma benadrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.