fbpx
Nieuws
heattransformers

Uit groeiambitie en als reactie op de toenemende vraag naar warmtepompen in Noordoost Nederland, heeft HeatTransformers de deuren geopend van een regiovestiging in Zwolle.  

De warmtepompspecialist vergroot hiermee haar servicegebied en maakt verduurzaming toegankelijker in Noordoost Nederland. De vraag naar warmtepompen in die regio is namelijk ruim verdubbeld tussen het laatste kwartaal van 2022 en nu, met een groei van 127%. “Door het type woningen biedt dit gebied veel potentie voor verduurzaming”, zegt Chris Jansen-Schrijver, vestigingsmanager van de nieuwe locatie.

“Hoewel we vanuit onze locatie in Woerden heel Nederland kunnen bedienen, breiden we met deze vestiging onze regionale capaciteit flink uit om deze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Omdat Zwolle een centrale ligging heeft in deze regio, is dit de uitstekende uitvalsbasis.”

Lokaal effect

Naast het helpen verduurzamen van het gebied, zal Zwolle de aanwezigheid van de full service warmtepompinstallateur ook op andere vlakken merken. “We hebben regionale aanwezigheid hoog in het vaandel staan. Hiermee kunnen we een optimale dienstverlening bieden, een aantrekkelijke werkgever zijn én installatiepartners goed ondersteunen, opleiden en trainen. Zo werken we samen met een groot aantal lokale uitvoeringspartners om de warmtepompen te plaatsen. Bovendien willen we met het eigen team van vijf naar twintig medewerkers groeien, om daarna hopelijk nog meer Zwollenaren te verwelkomen als collega en de werkgelegenheid te vergroten.”

Groeiambities

De uitbreiding naar Zwolle ligt in lijn met de grote ambities van de warmtepompspecialist, die zich niet alleen richt op de installatie van de warmtepompen maar haar klanten ook begeleidt in het beslissingsproces.

HeatTransformers is momenteel al marktleider in Nederland en haalde recent vijftien miljoen euro groeikapitaal op. Mede hierdoor liggen de ambitieuze groeidoelstellingen voor verdere expansie in Nederland en betreding van de Duitse en Engelse markt binnen handbereik. “De opening van deze vestiging in Zwolle is een mooie stap om meer mensen te helpen in verduurzaming van de eigen woning, waarbij het ons grotere doel is om heel Europa gas vrij te maken”, aldus Chris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.