fbpx
Badkamer in beeld

Hoofddouche met vierkant design

De nieuwe hoofddoucheserie Raindance E van Hansgrohe valt op: het vierkante design kwam tot stand met de vaste partner Phoenix Design en is beschikbaar als los model met douche-arm uit de wand (30 x 30 cm) of als inbouwversie (40 x 40 cm). De vorm sluit bovendien perfect aan bij een van de trends die je nu in de badkamer ziet: rechthoekige vormen en rechte lijnen. Er is ook  een variant met een traploos verstelbare handdouche en douchehouder op de glijstang.

Lucht toegevoegd

Hansgrohe maakt bij de doucheserie gebruik van de AirPower-techniek. Hierdoor wordt lucht vermengd met het water waardoor meer volume wordt gecreëerd.  In het midden van de straalschijf staan de nozzles dichter bij elkaar, met als resultaat een krachtige waterstraal. Aan de buitenkant staan ze verder uit elkaar, zodat de zachte druppels met name de schouders en de bovenrug omhullen. De EcoSmart-begrenzer, ook toegepast op bijvoorbeeld kranen, reageert op de verschillen in waterdruk en houdt het waterverbruik constant op negen liter per minuut.

De Raindance E komt in verschillende varianten, die zich makkelijk laten combineren met kranenserie Metropol, de ShowerSelect afbouwdelen en de Showerpipe ShowerTablet Select, de thermostaat met planchet en knopbediening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.