fbpx
Nieuws

Hoe presteren installatiebedrijven in Nederland? Hoe verhoudt de enorme vraag naar duurzame installatietechniek, zich tot de krapte op de arbeidsmarkt, kostenstijgingen en het beperkte aanbod van materialen. De meest recente benchmarkcijfers van 2022 worden op 20 april gepresenteerd.

Voor dit webinar van Installatie.nl en RHM kun je nu aanmelden.

Grote focus deze middag zal liggen op het slim omgaan met capaciteit en tarieven. Tijdens dit webinar maakt accountant Stefan van Maasakkers van RHM de nieuwste benchmarkcijfers van 2022 bekend. Hoe ontwikkelt de kostprijs per uur zich en welk uurtarief moet je als installateur tegenwoordig vragen om een gezonde winst te maken? Vorig jaar bleek dat de kostprijs van veel bedrijven onder druk stond. Ondanks veel werk maakte 1 op 10 installatiebedrijven geen winst. RHM is een accountants en adviesbureau dat gespecialiseerd is in de installatiebranche.

Capaciteit vraagt om creativiteit

In deze uitzending gaan we een stap verder dan in het vorige webinar ‘Meer rendement voor je installatiebedrijf’. Daarin legde Stefan van Maasakkers vooral uit hoe het komt dat ene installatiebedrijf het beter doet dan het andere. Deze keer zoomen we met name in op wat je kunt doen om op een slimme manier met je capaciteit en tarieven om te gaan. Waardoor je als bedrijf – ook in de toekomst – een leuke boterham blijft verdienen! Het webinar mikt vooral op directies, DGA’s, inkopers en strategen binnen het midden en kleinbedrijf van de installatiebranche.

RHM Accountancy en Advies houdt elk jaar een benchmark onder 80 installateurs in Nederland. Je kent Stefan van Maasakkers van de columns en blogs die hij schrijft voor het magazine Installatie en installatie.nl.

Meld je hier gratis aan voor dit webinar.

Blogs van Stefan van Maasakkers lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.