fbpx
Nieuws

Installateurs voegen ketelonderhoud samen

Drie installatiebedrijven in Oost-Nederland voegen de service-activiteiten samen. Cv-ketelonderhoud en klein montagewerk bij particulieren worden voortaan vanuit een gezamenlijk bedrijf gepland en uitgevoerd.

Blumer Installatie in Gendringen, Hendriksen Installatie in Terborg en Gotink Installatie uit Hengelo (Gld) starten samen Achterhoek Service. De kleine bedrijven bundelen hun kracht om de kwaliteit van het klantenwerk te kunnen borgen, groeiperspectief te hebben en monteurs efficiënter te kunnen inzetten.

Lees hier een interview uit het vakblad Installatie

Trend: samenwerking

Kleine installatiebedrijven hebben op dit moment grote uitdagingen om op een gezonde en effectieve wijze service en onderhoud aan installaties uit te voeren. Monteurs zijn schaars, en veel ondernemers moeten op dit moment investeren om te kunnen voldoen aan de regelgeving rondom de Gasketelwet. Hiervoor moeten monteurs en bedrijven gecertificeerd zijn om onderhoud aan gasketels te mogen uitvoeren.

De drie concurrerende bedrijven hebben besloten om samen te werken: op termijn moet Achterhoek Service een vast klantenbestand van 5000 adressen gaan servicen.

Hoe werkt het?

In Installatie 3 een artikel over de beweegredenen en werkwijze van deze ondernemers. Het is hier te lezen in ons Premium-deel. Losse digitale editie bestellen kan hier.

1 reactie op “Installateurs voegen ketelonderhoud samen

  1. Cor Kieft schreef:

    En terecht met onze bureaucratische regelgeving

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.