fbpx
Nieuws

Kemkens lijft P. Jansen in

Installateur Kemkens heeft haar marktaandeel in West-Brabant versterkt met de overname van P.Jansen Installatietechniek uit Bergen op Zoom. Kemkens, met hoofdvestiging in Oss, neemt 90 procent van de aandelen over van het collega-familiebedrijf.

Totaalinstallateur P. Jansen verzekert zich door de overname van een jaarlijkse omzet van 9 miljoen euro, die gerealiseerd wordt door 65 medewerkers. Het bedrijf is een echte service en onderhoudsspecialist: het heeft onder meer 20.000 cv-toestellen in onderhoud bij diverse corporaties in de regio. Directeur Piet Jansen trad afgelopen jaar nog op bij het webinar Slim Servicen, waar hij zijn kennis over service en onderhoud deelde. Het bedrijf blijft budgetverantwoordelijk en onder eigen naam opereren. “We geloven in de kracht van lokaal ondernemerschap en de merknaam P. Jansen”, aldus Kemkens-directeur Henri Elsen. De resterende 10 procent van de aandelen blijft in handen van Jansen.

Schaalgrootte

Kemkens wil voordeel halen uit de schaalgrootte, op het gebied van inkoop, planning, en automatisering. Henri Elsen: “Door de samenwerking met P. Jansen Installatietechniek verkrijgt Kemkens een goede technische, meer optimale dichtheid in de regio West-Brabant. Met dit soort strategische partnerschappen maken we ons nog meer klaar voor de energietransitie die een enorm grote impact gaat hebben op iedereen in Nederland.” Kemkens maakt onderdeel uit van een landelijk samenwerkingsverband met Essent omtrent energiediensten. De Kemkens Groep heeft nu een omzetvolume van 96 miljoen euro en 650 medewerkers, verspreid over vijf vestigingen. In het werkgebied Noord-Brabant, Gelderland-Zuid en de provincie Zeeland is Kemkens marktleider met 400.000 toestellen in beheer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.