fbpx
Nieuws
Kennishuis: zoekmachine voor installatiebranche

Installateurs kunnen branche-informatie van OTIB en Uneto-VNI vinden via Het Kennishuis, een nieuwe zoekmachine.

 

 

Het Kennishuis is een kostenloze zoekmachine. De informatie in het Kennishuis is bijeengebracht door gerenommeerde experts uit de branche zelf, zodat deze altijd juist, volledig en actueel is.  De portal bevat onder meer nieuwsberichten, voorschriften, evenementen, cursussen en rapporten. Verschillende gebruikersgroepen uit de branche hebben deze digitale kenniswijzer uitgebreid getest. Op basis van de feedback van gebruikers zal in de komende periode daar waar nodig echter nog verbeteringen worden aangebracht en zullen de bronnen worden uitgebreid.. 

 

Besloten informatie

Het Kennishuis ontsluit zowel openbare kennis als besloten informatie. Onze partners zijn  gerenommeerde kennispartners zoals ISSO en TVVL. Hoewel het Kennishuis zelf gratis is, kunnen de partner-kennisinstellingen een vergoeding vragen voor het gebruik van hun besloten informatie. Het is altijd mogelijk om eigen (betaande) abonnementen in te voeren in het Kennishuis, zodat de gebruiker rechtstreeks toegang heeft tot deze informatie. Het bijzondere is dat deze zoekmachine juist ook deze besloten informatie zichtbaar maakt.

 

Delen van kennis

Het Kennishuis is gratis beschikbaar voor iedereen actief is in de technische installatiebranche. Maar ook voor scholen  en leerlingen biedt het Kennishuis een belangrijk onderwijsfundament. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.