fbpx
Nieuws

Krachtenbundeling zonne-energie

Techniek Nederland en Holland Solar gaan samenwerken om betere kwaliteit zonnesystemen te leveren, en om gezamenlijk belangenbehartiging en promotie te verzorgen.

Met een symbolische ondertekening op de beurs Solar Solutions in Vijfhuizen bekrachtigden de voorzitters Doekle Terpstra van Techniek Nederland en Jaap Baarsma van Holland Solar deze afspraken. Een uitgebreidere samenwerkingsagenda wordt de komende maanden opgesteld.

Lege daken vullen

Voorzitter Doekle Terpstra van Techniek Nederland wijst erop dat zonne-energie-installateurs het afgelopen jaar maar liefst vijf miljoen zonnepanelen hebben geïnstalleerd. “Dat is natuurlijk geweldig nieuws. Tegelijkertijd blijven daken van scholen en bedrijven nog vaak leeg. Als we ook die daken beter benutten, zetten we een flinke stap richting het realiseren van onze klimaatdoelstellingen.”

Voorzitter Jaap Baarsma van Holland Solar: “Ook voor installateurs die lid zijn van Techniek Nederland zijn zonnestroom en zonnewarmte een vast onderdeel geworden van hun dienstverlening. Daarom is het belangrijker dan ooit dat Techniek Nederland en Holland Solar intensiever gaan samenwerken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.