fbpx
Nieuws

Leden Uneto-VNI korting op TVVL

Leden van Uneto-VNI ontvangen voortaan korting op het cursusaanbod van TVVL. Beide organisaties willen met de overeenkomst een impuls geven aan kennisoverdracht en persoonlijke deskundigheid in de installatiebranche.

Directeur Erik van Engelen van Uneto-VNI: “De cursussen van TVVL staan hoog aangeschreven in de installatiesector. Het is een goede zaak dat wij onze leden nu dit gunstige aanbod kunnen doen.”

Persoonlijke ontwikkeling

Ook TVVL-directeur John Lens is trots op de samenwerking. Lens: “Dit laat zien dat Uneto-VNI onze cursussen beschouwt als impuls voor persoonlijke ontwikkeling. Logisch dus dat een groot aantal installatiespecialisten jaarlijks deelneemt aan een cursus om hun kennis up-to-date te houden. Met deze samenwerking worden de TVVL-cursussen nóg toegankelijker voor de leden van Uneto-VNI. Wij verwachten daarom dat veel installatietechnici gebruik gaan maken van dit aanbod.”

De leden van de brancheorganisatie ontvangen korting op een groot aantal cursussen. Het gaat om onder andere Duurzaamheid in de gebouwde omgeving, Luchtbehandelingstechniek, Hogere Elektrotechniek, Sanitaire Installaties en Geluid in Technische Installaties.

Aanbod

TVVL heeft een uitgebreid aanbod van vakinhoudelijke bijscholing voor medewerkers in de installatiesector. Het aanbod is onderverdeeld in technische ontwerpvaardigheden, integraal samenwerken en projectmanagement.

De cursussen zijn bedoeld voor zowel ervaren als startende technici, engineers en ontwerpers werkzaam bij adviesbureaus, installatiebedrijven, leveranciers, opdrachtgevers of overheid. Onlangs meldden we al dat TVVL jonge professionals in twee jaar wil opleiden tot installateur op post hbo-niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.