fbpx
Nieuws

Löwik wordt Hoppenbrouwers Techniek

Löwik Installatiegroep uit Almelo gaat per 1 oktober officieel verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. Hiermee wordt het de veertiende vestiging van de technisch dienstverlener.

Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek: “Met de aansluiting van Löwik Installatiegroep maken we een sprong naar de regio Noordoost Nederland. Met een locatie in de regio Noordoost kunnen we klanten hier optimaal bedienen en beperken we de reisafstand van onze medewerkers. We vinden het belangrijk om zowel voor klanten als medewerkers lokaal geworteld te zijn. Zo kunnen we groeien en toch dichtbij blijven. Deze integratie sluit goed aan op onze wens om te groeien naar landelijke dekking. Er staat een sterk en enthousiast team en deze aansluiting is een mooie aanvulling voor ons bedrijf. De integratie wordt zorgvuldig en met aandacht voor alle betrokkenen doorlopen, zodat medewerkers op de juiste plek komen.”

Löwik

Löwik Installatiegroep was werkzaam in iedere provincie. Het familiebedrijf bestaat sinds 1967. Het heeft een omzet van 30 miljoen euro en een personeelsbestand van ruim 125 vaste medewerkers.

Edwin Plegt, algemeen directeur Löwik Installatiegroep: “We gaan een volgende fase in. We willen de voortgang, groei en de toekomst van onze medewerkers en ons bedrijf waarborgen. We hebben daarom aansluiting gezocht bij een landelijk opererend installatiebedrijf. Hoppenbrouwers sluit perfect aan op de onderdelen waar wij als organisatie in willen doorgroeien. De aansluiting bij Hoppenbrouwers zien wij als een brug naar de toekomst.”

Groeiambitie

Hoppenbrouwers Techniek begon ruim 100 jaar geleden als eenmanszaak in Brabant en is inmiddels uitgegroeid tot een modern technisch dienstverlener met ruim 1300 medewerkers en het Predicaat Koninklijk. Het bedrijf is ambitieus: in drie jaar tijd wil het groeien van 1300 naar 2500 medewerkers, verspreid over 25 vestigingen in heel Nederland. Het blijft daarom volop investeren in nieuwe medewerkers en opleiden van huidige medewerkers. Ook blijft het investeren in ambitieuze ondernemers die aansluiting zoeken om te kunnen groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.