fbpx
Badkamer in beeld

Naadloze ronde aansluiting wastafel

Een ronde wastafel die naadloos aansluit op het meubel of onderbouw. Duravit heeft nu ook een ronde variant van de door het bedrijf gepatenteerde techniek.

De Duitsers hadden in 2016 de primeur met deze c-bonded techniek. Om de ultra-strakke overgang tussen wastafel en meubel te krijgen, wordt de wastafel in de fabriek in verstek gezaagd en verlijmd met het meubel. Duravit heeft hiervoor in eigen huis een zaag- en verbindingstechniek ontwikkeld die gepatenteerd is.

Strakke voeg

In de uitbreiding van de serie Happy D.2 Plus van Sieger Design, is de techniek nu ook in een ronde variant: c-shaped De methode garandeert een exact parallel vormverloop van de keramische wasbak en het meubel zonder uitsteeksel of oneffenheden, met een precieze voeg van 4 mm. Het keramiek is van DuraCeram, waarbij het keiharde korund wordt toegevoegd aan het traditionele keramiek. Dit kan hierdoor dunner worden uitgevoerd, met strakkere randen.

De strakke combinatie kan worden toegepast op verschillende kleuren meubels, of op een zwarte metalen console. Basis is altijd de wasbak met een smalle karakteristieke vlakke rand en harmonieus geïntegreerde kraanbank, die in drie breedtematen (575, 775 en 975 mm) verkrijgbaar is. Het wandwastafelmeubel met twee schuiflades biedt extra opbergruimte. Ze zijn verkrijgbaar in elf oppervlakken naar keuze in hout of bijzonder matte (voor het dagelijks gebruik) oppervlakken in licht en donker. Het meubel is te combineren met ander sanitair uit de Happy D.2 Plus serie, waaronder toiletten en baden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.