fbpx
Nieuws

Nieuwe wc’s voor renovatie

Duravit heeft een aantal staande toiletpotten zowel in visueel als technologisch opzicht voorzien van een facelift. Het gaat om de modellen Pascha en Torrente, met verticale of horizontale afvoer. De nieuwe modellen zijn vooral geschikt voor renovatieprojecten.

De nieuwe staande wc DuraStyle Basic Rimless® is verkrijgbaar met zowel een horizontale (370 x 480 mm) als een verticale (370 x 560 mm) afvoer. Beide modellen zijn geschikt voor gebruik met een opbouwspoelreservoir of een spoelkraan.

Ook nieuw is een staande wc-combinatie, afmetingen 365 x 650 mm, waar een los waterreservoir op geplaatst kan worden. Met de Vario-verbindingsset kan de afvoer van dit model horizontaal of verticaal worden aangepast van 70 tot 170 mm. Met de Vario-afvoerbocht voor een verticale afvoer is zelfs 160 tot 230 mm mogelijk. Bij alle drie de modellen zorgt de spoeltechnologie van Duravit-Rimless® voor perfecte spoelresultaten en een bijzonder eenvoudige en hygiënische reiniging.

Net als bij de Rimless® wand-wc DuraStyle Basic is er een bijpassende zitting waarvan het deksel naadloos op het keramiek aansluit en er een mooi, harmonisch geheel ontstaat. De DuraStyle Basic-toiletten vormen een aanvulling op de succesvolle DuraStyle-serie en kunnen goed worden gecombineerd met de wastafels en badkamermeubels uit de serie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.