fbpx
Nieuws

Bekijk hier alle VSK-interviews

De hele beursweek zijn in het Installatie.nl VSK Nieuwscafé actuele en interessante onderwerpen behandeld die het installatievak raken. Ondernemers, installatie-collega’s en fabrikanten met een verhaal. Deze interviews zijn terug te kijken.

Van ondernemers Desire Kon (Installatiebureau Kon), Patrick Schimmel (Schimmel DTI) , Marco Lammers (Geas) Geert Jan Bosmans (Van Hoften Installatietechniek) tot aan branchekopstukken als Erik van Engelen (Techniek Nederland), Frank Agterberg (vereniging Warmtepompen), Harm Valk (Nieman Raadgevende Ingenieurs) en Henk Jan Wegman (groothandel Rensa).

De interviews zijn allemaal terug te vinden op ons YouTube kanaal. Hieronder een link naar de playlist met alle interviews.

De interviews zijn afgenomen door Frans Reichardt. Frans is professioneel spreker en zelfbenoemd Klantenluisteraar. Dit betekent dat hij specialist is in het vertalen van informatie naar wat de klant er écht aan heeft. Frans Reichardt heeft de afgelopen jaren veel installateurs geholpen met hun klantvriendelijkheid, en wordt door fabrikanten uit de installatiebranche gevraagd om presentaties te houden rondom dit onderwerp. Blogs van Frans Reichardt zijn te lezen op Installatie.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.