fbpx
Nieuws

Opleiding hybride warmtepomp van start

Een nieuwe opleiding in de steigers bij IW Noord-Holland: ‘Installeren en inbedrijfstellen hybride warmtepompen’. In de proeffase doen acht studenten mee.

Deze verkorte opleiding is opgezet als vervolgopleiding voor monteurs die al een niveau 2 opleiding hebben afgerond. Studenten ontvangen, na succesvolle afronding, een officieel mbo-certificaat.

Open voor brede groep studenten

Met de opzet van deze opleiding is het een interessante stap voor een monteur die nog niet toe is aan een niveau 3 opleiding, maar zichzelf wel wil ontwikkelen en aan de slag wil. De eerste lichting studenten heeft een werktuigkundige vooropleiding. Voor de volgende lichting wordt de opleiding ook opengesteld voor mensen met een niveau 2 diploma in richtingen Elektrotechniek, Metaal of Bouw.

De opleiding is een initiatief van VTi Amsterdam en wordt, in de pilotfase, aangeboden bij IW Noord-Holland in samenwerking met ROC van Amsterdam en ROC van Flevoland. Overige betrokken VTi-partners bij ontwikkeling van deze opleiding zijn: Bonarius, Breman, Feenstra en Eneco.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.