fbpx
Nieuws
Sanitairsteun voor kajaktopper Maarten Hermans

Sanitairfabrikanten Geberit, Hansgrohe en Hüppe gaan de jonge kajakker Maarten Hermans ondersteunen bij zijn droom om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

De 23-jarige kajakker uit Waalre behoort inmiddels tot de structurele top in deze sport. Eind 2013 ontving de Brabander van Johan Cruijff de Male Student Athlete Award. Hermans lag op koers om deel te nemen aan de Spelen in Londen in 2012, totdat NOC NSF de geldkraan dichtdraaide. Inmiddels heeft Hermans op eigen houtje sponsoren en een team om zich heen verzameld om de Olympische droom te kunnen vervullen. Hermans werkt onder meer met de bekende ‘iceman’ Wim Hof en oud-zwemmer Marcel Wouda. De totale kosten van die Olympische droom zijn jaarlijks 20.000 euro, waarbij een belangrijk deel opgaat aan een nieuwe boot. De sanitairbedrijven ondersteunen de jonge topsporter vanwege zijn bijzondere verhaal, visie en wilskracht.

maarten_hermans-53-hrKwalificatie

In september dit jaar zijn in Londen de wereldkampioenschappen waar Hermans zich kan kwalificeren voor Rio.Wordt hij minimaal achtste, dan gaat hij naar Rio. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan is nog een herkansing bij de EK. Geberit en Hansgrohe gaan in ruil voor financiële ondersteuning gebruik maken van ‘het verhaal’ van Hermans’ ambitie; het beteugelen van het water in een topsportomgeving. Installateurs die werken met de producten van Geberit, kunnen kans maken op raftclinics met de kajakker.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.