fbpx
Nieuws

Solarbedrijf bekroond tot groei-kampioen

Solarbedrijf bekroond tot groei-kampioen

Arends Techniek is het snelst groeiende bedrijf van Nederland. De groothandel en installateur van zonnepanelen uit het Drentse Tweede Exloërmond groeide de afgelopen drie jaar met 1158%

 

 

Met deze prestatie is het bedrijf, in 2010 opgericht en inmiddels een omzet van bijna 2 miljoen euro, de koploper in de FD Gazellen Awards, een ranglijst voor de snelst groeiende onderneming in Nederland. Arends Techniek is installateur en groothandel in zonnepanelen.  Naast adviseur en onderdelenleverancier is het bedrijf ook installateur van de pv-panelen voor zowel installatiebedrijven, agrarische sector, industrie maar ook direct aan particulieren.

 

Groeicijfers

Dit jaar reikte Het Financieële Dagblad voor de tiende keer de Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Alle bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een onafgebroken omzetgroei van ten minste 20% lieten zien, ontvingen de afgelopen weken tijdens regiobijeenkomsten verspreid door het land een award. In totaal 395 ondernemingen ontvingen een FD Gazelle. De bedrijven met de hoogste omzetgroei per provincie per categorie kregen de Gouden Gazelle. Ondanks het zware jaar zijn dit er ruim 10% meer dan vorig jaar, toen 351 bedrijven in de prijzen vielen.

 

Solar

De solarbedrijven doen het goed in de ranglijst van het FD. Zo won Tenten Solar uit Lichtenvoorde al eerder de titel ‘snelste groeier’ in Midden-Nederland.

 

Klik hier voor meer informatie over de FD Gazellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.